Voice-over Boeken

Ik spreek gratis & vrijblijvend jouw verhaal in...

Misschien herken je de volgende situatie voor jou als producer. Je hebt een verhaal te vertellen met een proactieve boodschap waarmee je jouw publiek wilt bereiken en in beweging wilt zetten. Je hebt content gecreëerd. Het script is geschreven. De video is al bijna af. Je hebt er een hoop tijd en passie ingestoken en nu ben je op zoek naar een professionele voice-over.  En de keuze is reuze!

Maar welke stem kies je? Wie ga je boeken? Dagen google'en... Uren demo's luisteren en overleggen... 

Eén van de grootste uitdagingen is het vinden van een stem die past bij de identiteit van jouw bedrijf of product. Tijd is daarbij een belangrijke factor, want die is er niet écht meer en tegen het einde van het productieproces is inmiddels het geld ook bijna op.

Een voor de hand liggende oplossing is het inschakelen van een casting-director die voor jou op zoek gaat. Daarmee geef je de zoektocht uit handen aan een professional, maar daarmee is de pijn van tijd & geld niet verdwenen. 

Stop met zoeken. Het gaat er niet om welke stem je kiest, maar hoe jouw stem met jouw verhaal aan de slag gaat.
Het gaat om de manier waarop jouw verhaal vertelt gaat worden en daar heb ik een oplossing voor.

Als je dit leest heb je mijn stem al beluisterd en op basis van 'een gevoel' is je interesse gewekt en ben je verder gaan lezen. Dat is top! Je bent officieel goed bezig. Jouw publiek doet dat namelijk ook. We moeten de hele dag al prikkels & informatie filteren. Emotie herkennen we als relevant. Een goed opgebouwd verhaal raakt de emotie en blijft daardoor beter hangen.

Wat je wilt weten is of ik, met mijn stem, in staat ben om die emotionele factor over te brengen. Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik die vaardigheden bezit en dat ik tot het uiterste ga om jou te verbluffen met het eindresultaat, maar je hoeft mij uiteraard niet op mijn woord te geloven.

 

Dus voeg ik daad bij het woord en vertel ik kosteloos en geheel vrijblijvend jouw verhaal, zodat je zelf kunt ervaren wat jouw publiek ervaart.

Na het beluisteren van de op maat gemaakte sample weet je precies wat ik met mijn stem voor jouw verhaal kan betekenen.

Stop dus met zoeken en vraag een gratis sample aan.

 

Laat je e-mailadres achter en ik neem automatisch contact met je op om voor jou aan de slag te gaan.

Gemiddeld spreek ik met een tempo van 125 woorden per minuut, maar afhankelijk van jouw wensen kan dat verschillen per type productie. Voor een commercial is dat bijvoorbeeld 124 woorden per minuut en voor een documentaire varieert dat tussen de 125 à 175 woorden per minuut.

Ik laat je horen wat je niet ziet en neem je mee in een verhaal dat fijn in het gehoor ligt en een beroep doet op je gevoel en verbeeldingskracht. Alsof je luistert naar vriend, een voorbeeld of een vakman. Of naar je eigen gedachten. Of het nu gaat om een commercial, met of zonder beeld, een uitleg animatie, bedrijfsfilm, boek of documentaire. Ik vertel jouw verhaal zoals het vertelt wil worden. Met een warm, vertrouwd en toegankelijk stemgeluid. Met liefde voor iedere boodschap en voor elke luisteraar. 

00:00 / 00:19