Prijs calculator

Een goed verhaal is onbetaalbaar 

De kosten voor het inhuren van een voice-over zijn echter afhankelijk van meerdere factoren. Wat is de lengte van een tekst? Hoe wil je de audio aangeleverd krijgen? Wat is de doelgroep? Wat is de aard van de organisatie? Allemaal aspecten die meespelen in de prijsbepaling. 

Goedkoop is duurkoop

Er zijn uiteraard een hoop goedkope stemacteurs. Ik ben wellicht niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Ik durf je te garanderen dat je gelukkig gaat zijn met het eindresultaat en ik ga tot het uiterste om dat voor elkaar te krijgen. Toch niet helemaal tevreden... no cure, no pay.

Daarnaast beschik ik over de faciliteiten van een eigen thuisstudio, wat enorm kostenbesparend kan zijn. 

Uiteraard kom ik ook met plezier naar een door jouw te bepalen (studio-)locatie.

Het kan snel, goed of goedkoop

Iedere verhaal vraagt om een andere aanpak. Dat geldt ook voor de budgetten. De genoemde bedragen zijn daarom streefprijzen.
Ik denk graag op alle fronten met je mee en ben zeker bereid om mijn tarieven naar jouw budget aan te passen, zolang we er allebei beter van worden.

Goed en snel is nooit goedkoop.

Snel en goedkoop gaat natuurlijk ten koste van de kwaliteit.Een hoge kwaliteit tegen de laagste prijs, dat moet ook kunnen, maar daarbij gaat uiteraard het tempo van produceren en leveren omlaag.

Laat me weten wat we elkaar kunnen bieden en wat ik voor jou kan betekenen...

snelle-jelle-garantie.png

LEVERING MOGELIJK BINNEN 24 UUR

thuisstudio.png

DIRECTED SESSIONS INDIEN GEWENST

100-procent-tevreden.png

100% KWALITEITS GARANTIE VANUIT MIJN THUISSTUDIO

cropped-no-cure-no-pay_edited.png

NO CURE,

NO PAY!