• Michael Bot

[HULP GEBODEN] Van mondkap tot plopkap

Bijgewerkt: 14 apr 2020Door de recente maatregelen omtrent het corona-virus doen verschillende bedrijven, winkels en horecazaken aanvragen voor een tijdelijk, aangepast telefoonbericht. Als steun aan alle mede-ondernemers; bied ik op mijn website een aantal gratis telefoonteksten aan.


Deze zijn hier te downloaden.


De verspreiding van het coronavirus heeft een groot effect op het bedrijfsleven. ZZP’ers zien hun inkomsten flink dalen. Voor veel beroepsgroepen is het onmogelijk om vanuit huis te werken. Veel bedrijven kunnen geen in- of export faciliteren en in de evenementenbranche vragen de eerste bedrijven hun faillissement aan. 


Nu heb ik als voice-over niet te klagen en wil ik via deze weg vooral mijn respect uiten over de creativiteit waarmee veel ondernemers hun inkomsten weten te waarborgen en zelfs steun weten te bieden aan de samenleving.


Veel bedrijven en consumenten zitten in deze periode om informatie verlegen. Als voice-over heb ik natuurlijk een informerende taak en daarom bied ik al het non-profit inspreek-werk met betrekking tot het COVID-19 (Corona) Virus GRATIS aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:


 • Aangepaste telefoonteksten voor belmenu’s

 • Tijdelijke voicemail meldteksten

 • Voorlichtingsvideo’s

 • Korte E-learnings (tot 10 min.) voor het onderwijs.

 • Instore omroepberichten


Als ik u of uw klanten hiermee van dienst kan zijn tijdens deze corona-crisis, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens. Wanneer mijn agenda het toelaat, tracht ik ook deze voice-overs binnen 1 à 2 werkdagen - kosteloos en belangeloos - te leveren.


Stay Safe.


PS voel je vrij om deze post te delen via de sociale (media) kanalen, dat wordt zeker gewaardeerd.


Recente blogposts

Alles weergeven

Directe levering

BINNEN 24 UUR

100% tevredenheid

NO CURE, NO PAY

Eigen studio met

HOGE KWALITEIT 

Eenvoudig achteraf BETALEN VIA IDEAL

indien gewenst MEELUISTEREN 

Meer informatie of een gratis sample?

 

Bel of mail me via het contactformulier. Ik neem dan vrijwel direct contact met je op.
 

Met de luxe van mijn eigen studio kan ik je zelfs binnen 30 minuten een gepersonaliseerde demo sturen.

Studio Stem Smederij / Michael Bot

Generaal de Wetstraat 56

2021 XK  HAARLEM

KvK 17234057

Telefoon 023 23 40 200

E-mail  michael@stemsmederij.nl

 • SoundCloud - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube - Black Circle

Contactformulier

Bestand uploaden
Ondersteund bestand uploaden (max. 15 MB)