• Michael Bot

Ooggetuige van Adriaanbrand in nieuwe film.

Bijgewerkt: 15 apr 2020

Een leuk artikel over de film waarvoor ik vorig jaar de voice-over mocht inspreken. Het artikel is weliswaar gepubliceerd op 9 oktober 2019. Je kunt het artikel teruglezen op de website van het Haarlems Dagblad, maar ik vond het toch ook wel leuk om dit bijzondere project nog eens op mijn website te delen. De film, gemaakt door Ad de Veld, wordt dagelijks vertoond in de Molen zelf, maar is natuurlijk ook hier op mijn website te bekijken.
Recente blogposts

Alles weergeven

Directe levering

BINNEN 24 UUR

100% tevredenheid

NO CURE, NO PAY

Eigen studio met

HOGE KWALITEIT 

Eenvoudig achteraf BETALEN VIA IDEAL

indien gewenst MEELUISTEREN 

Meer informatie of een gratis sample?

 

Bel of mail me via het contactformulier. Ik neem dan vrijwel direct contact met je op.
 

Met de luxe van mijn eigen studio kan ik je zelfs binnen 30 minuten een gepersonaliseerde demo sturen.

Studio Stem Smederij / Michael Bot

Generaal de Wetstraat 56

2021 XK  HAARLEM

KvK 17234057

Telefoon 023 23 40 200

E-mail  michael@stemsmederij.nl

  • SoundCloud - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle

Contactformulier

Bestand uploaden
Ondersteund bestand uploaden (max. 15 MB)