U zoekt een telefoonstem?

Spreekt u zelf ook de commercials van uw bedrijf in? Nee? Wellicht is het dan interessant om eens te kijken naar een professionele telefoonstem. 

Interactive Voice Responce (IVR).
Een Interactive Voice Responce is het centrale gedeelte van een telefooncentrale. We zijn allemaal bekend met de telefoonstem die ons zegt: 'Toets 1 voor de afdeling sales, toets 2 voor de technische dienst...' 

Wanneer iemand uw bedrijf belt is het belangrijk dat deze persoon vriendelijk en professioneel te woord gestaan wordt en efficiënt wordt doorverbonden met de juiste medewerker. Maar zo'n telefoonmenu moet niet te lang zijn en bovendien prettig zijn om naar te luisteren. De keuze voor de juiste stem is daarom zeer belangrijk. 

Een herkenbaar geluid

Behalve een prettig stemgeluid is het minstens zo belangrijk om de juiste tone of voice te bepalen. Een professionele voice-over sluit qua klankkleur en tongval naadloos aan op de identiteit van uw bedrijf. Op die manier vertegenwoordigt de telefoonstem het karakter van het bedrijf en uw medewerkers.

Zakelijk of informeel? Spontaan? Energiek? Weloverwogen? Modern of Traditioneel? Toegankelijk of Exclusief? 

Deze keuze bespreken we vooraf en als u wilt kijk ik ook mee naar uw teksten, zodat u verzekerd bent van een professioneel klinkende welkomstboodschap en andere voiceprompts.

Vrijwel alle centrales hebben specifieke eisen voor de audiofiles.
Heeft u geen idee wat voor uw systeem werkt, dan stuur ik u gewoon het meest gangbare type. (bijv. PMC Wave 8000 Hz 16 bit mono). Het is geen probleem om achteraf te converteren - dat hoort uiteraard bij de service - en zo kijken we samen welk bestandstype u nodig heeft.

Voor het hele bedrijf dezelfde stem

Ook kunt u voor het hele bedrijf dezelfde voicemail afnemen. Voor elke medewerker dezelfde stem en dezelfde tekst - met als enige variatie natuurlijk de naam van de medewerker - is een kleine investering voor een zeer professionele uitstraling. Dergelijke voicemails bestellen is al mogelijk vanaf €35,- en uiteraard krijgt u korting per extra medewerker waarvoor u de voicemail afneemt. 

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Directe levering

BINNEN 24 UUR

100% tevredenheid

NO CURE, NO PAY

Eigen studio met

HOGE KWALITEIT 

Eenvoudig achteraf BETALEN VIA IDEAL

indien gewenst MEELUISTEREN 

Vertel me jouw verhaal;

 

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met me op.

Studio Stem Smederij / Michael Bot

Generaal de Wetstraat 56

2021 XK  HAARLEM

KvK 17234057

Telefoon 023 23 40 200

E-mail  michael@stemsmederij.nl

Contactformulier

Bestand uploaden
Ondersteund bestand uploaden (max. 15 MB)
  • SoundCloud - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle