Commercial inspreken?

Het leveren van een complete voice-over voor uw commercial is al mogelijk binnen 24 uur. Mijn thuisstudio staat geheel tot uw beschikking. Als u nu een tekst aanlevert, dan heeft u morgen het eindresultaat in uw mailbox.

De commercials die ik in mag spreken hebben allemaal een unieke en tegelijkertijd onderscheidende sound.

 

Nadat ik met de opdrachtgever de toon heb vastgesteld die past bij het karakter van het product of de identiteit van de dienst is het voor mij vanzelfsprekend dat ik me aan die tone of voice kan vasthouden en deze bij eventuele vervolgopnames snel weer kan terughalen voor de identificatie met het product of dienst.

 

Als voice-over ben ik allround inzetbaar, dus welke klankkleur of tongval u wenst is slechts een kwestie van kiezen en vaststellen. Neutraal of wervend? Zakelijk of informeel? Spontaan en high energy? Weloverogen en bedachtzaam? Modern? Trendy? High-tech? Klassiek en traditioneel? Exclusief of toegankelijk... Fun? Bedaard? Op het scherpst van de snede? U zegt het maar! 

De tarieven voor een commercial zijn van meerdere factoren afhankelijk. Wat is uw doelgroep? Hoe groot is het bereik? Hoe lang wilt u deze publiceren? Hoe snel wilt u dat ik lever? Hoe groot is uw budget? Alles is mogelijk!

 

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en ga ik mogelijk vandaag al voor u aan de slag.